Ζυμαρικά Πέλκα

Εργαστήριο παρασκευής ζυμαρικών προϊόντων

hero-banner

Τα Παραδοσιακά Ζυμαρικά Βοΐου "Πέλκα" παρασκευάζονται και συσκευάζονται στο εργαστήριό μας στον Πελεκάνο Κοζάνης, ένα ορεινό χωριό στην επαρχία Βοΐου. Τα υλικά μας είναι αρίστης ποιότητας, χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών, και 100% ελληνικής παραγωγής.

Τα Παραδοσιακά Ζυμαρικά Βοΐου "Πέλκα

Δοκιμάστε τον σταρένιο τραχανά, είναι χειροποίητος με σιτάρια δικά μας και γάλα πρόβειο από κτηνοτρόφους του χωριού μας.Επίσης, χυλοπίτες με κρόκο (saffron), χυλοπίτες με λαχανικά (φρέσκα η κατεψυγμένα), χυλοπίτες με αυγά (κατά παραγγελία και με χωριάτικα), ξινό τραχανά με γιαούρτι αγελαδινό, γλυκό τραχανά με γάλα αγελαδινό, επίσης ζυμαρικά ολικής άλεσης χωρίς γλουτένη, σε όλους τους τύπους (χυλοπίτες, τραχανά, βίδες) κ.ά.Αυθεντικές γεύσεις 100% ελληνικής παραγωγής, χωρίς ίχνος συντηρητικών με πρώτες ύλες της εγχώριας τοπικής αγοράς.

Γεωργαλής Νικόλαος - Υπεύθυνος εργαστηρίου

Μοναδικές γεύσεις από τα παραδοσιακά ζυμαρικά "Πέλκα"

Με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος φέρνουμε στο σπίτι σας εύκολα , γρήγορα και απλά τα πεντανόστιμα προϊόντα μας, γευθείτε τις δημιουργίες μας μόνο με λίγα κλικ.

Μείνετε πάντα συντονισμένοι και ενήμεροι για όλες τις νέες δημιουργίες μας κάνοντας μία απλή εγγραφή στο newsletter που βρίσκεται στην αρχική σελίδα ή επισκεπτόμενη την ιστοσελίδα μας.