Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα σας;

Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του eshop μας και κάνοντας την πληρωμή σας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα σταθερό :2465051223 , κινητό: 6936686613 και να διεκπαιρεώσουμε την παραγγελία σας.

Πως γνωρίζω αν η παραγγελία μου ήταν επιτυχής;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας , αν δεν το λάβετε ελέγξτε τον φάκελο spam του λογαριασμού σας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το εκπτωτικό κουπόνι που διαθέτω;

Πληκτρολογήστε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τον κωδικό κουπονιού που διαθέτετε και πατήστε το πλήκτρο “εισαγωγή κουπονιού”. Για οποιαδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μπορώ να εντοπίσω που βρίσκεται η παραγγελία μου;

Επισκεφθείτε τη σελίδα “εξέλιξη της παραγγελίας” εκεί μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον κωδικό παραγγελίας που σας στείλαμε με email.

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά και η αντικαταβολή;

Η αποστολή για κόστος παραγγελίας άνω των 100€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η αντικαταβολή ως υπηρεσία χρεώνεται 2€.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Τραπεζική κατάθεση
  • Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα
  • Paypal
  • Αντικαταβολή

Πως μπορώ να επιστρέψω ή να κάνω αλλαγή σε ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας μου;

Αν για οποιοδήποτε δεν είστε ευχαριστημένος με την παραγγελία σας μπορείτε να την αντικαταστήσετε με προϊόντα της επιλογή σας μέσα σε 7 μέρες από την έκδοση της απόδειξης , για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδικασία αλλαγής της παραγγελίας σας επισκεφθείτε τη σελίδα “επιστροφή ή αλλαγή παραγγελίας” ή εναλλακτικά καλέστε μας στο τηλ: (+30) 2465051223 .